This small holiday house is nestled in to the edge of the estuary at Parapara. The clients asked for a bach that was more like a hut than a holiday house.

It had to be small and was to make the most of the views across the inlet and into the adjacent wetland and bush areas.

It is a very simple building with over height spaces in the living areas to create a feeling of spaciousness. Bi-folding shutters between one bedroom and living areas also add to the sense of openness in the small space and also provide another vista from the bedroom. The high level windows capture the early morning sun. The living area opens out onto decks to the North and West.

A mezzanine area sits over the bedrooms and provides spill over sleeping space and storage

completed:
2010
contractors:
Dari Harris
photographer:
John-Paul Pochin